Fosslia skole

Driftsansvarlig:
    John-Anders Rødde tlf. 74 82 29 16/977 35 864
    E-post: fosslia.skole@stjordal.kommune.no

Velkommen til Fosslia skole!

Fosslia skole sin visjon er fremragende læring i trygge omgivelser.
Fosslia skole skal gi sine elever den beste starten på voksenlivet, våre ansatte en utviklende og trygg arbeidsplass, elevenes foreldre trygghet gjennom et godt samarbeid, og ta aktivt ansvar for vårt nærmiljø. Fosslia skole være en skole som blir fremhevet som et eksempel på fremragende læring innenfor både skolefag og mellommenneskelige relasjoner.

På Fosslia skole jobber vi mye med omdømmebygging. Vi er stolte av skolen vår, av barna som går her og alle de flotte dyktige voksenpersonene som jobber her. Vi snakker godt og varmt om skolen vår og oppfordrer også alle våre foreldre/foresatte og samarbeidspartnere om å gjøre det samme.
Selvoppfyllende profetier kalles denne øvelsen, og er det noe forskning kan vise til så er det tendensen om at det som får mye fokus blir det mer av og det som får mindre fokus blir det mindre av.

Vi ønsker å arbeide for at alle barna ser positivt på skolen, og at de ønsker å strekke seg i læringsarbeidet. For å lykkes med dette er vi helt avhengig av å ha et trygt miljø fritt for mobbing, der alle føler at de hører til. Gjennom vårt arbeid med tidlig innsats på alle felt i skolehverdagen, felles ”kurs og retning” for de voksne som jobber ved skolen og med en kommune i ryggen som holder sin visjon høyt med at Stjørdal kommune skal være et godt valg for framtida! – føler vi oss trygge på at også Fosslia skole sin visjon skal ha livets rett i mange år framover.

-   Stikk innom, du er alltid hjertelig velkommen hos oss!

Åge Pedersen
Oppdatert: 02.02.2017 14:35