Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Dropp navigasjonskoblinger
Stjørdal kulturskole
Om oss
Ansatte
Kulturskoleruta 17-18
Visuelle kunstfag
Drama/teater
Dans
Informasjon
Utstyrsliste
Musikk
Sing'n dance
Musikk ved livets begynnelse
Kulturskolen på Facebook
Søknadsskjema
Retningslinjer for Stjørdal kulturskole
Prisliste
 

 Kontaktinfo

 
 

 Lenker

 
 Søknadsskjema

Nyheter!

 ​
Re-registrering 
bekrefter at du vil ha elevplassen/ventelisteplassen neste skoleår. Vi ber også om at du oppdaterer elevinformasjon (skole, klasse, kontaktinfo mm).
Hvis du ikke gjennomfører re-registrering vil du motta faktura for neste semester, men ikke få tilbud om undervisning.

Elever på barnedans født 2012 som skal fortsette på klassisk, jazzdans eller streetdance må re-registrere barnedansplassen. Dere skal ikke søke på nytt.

Venteliste
Hvis du vil beholde plassen på venteliste, må du re-registrere ventelisteplassen (gjelder ikke søknader sendt etter 01.01.18). 
Ventelisteplasser blir avsluttet ved manglende re-registrering.

Utmelding
må gjøres på Speedadmin eller på e-post til administrasjonen. 

Brukernavn er foresattes eller elevens fødselsdato og år, 6 siffer ddmmåå

Frister:
re-registrering                             innen 1. mai
Innmelding høstsem./vårsem.    15. mai/15. desember
Utmelding høstsem./vårsem.     1. mai/1. desember

Hvis du opplever problemer med re-registrering eller inn- og utmelding, vil vi gjerne at du kontakter oss i administrasjonen på e-post


Kulturskolens retningslinjer
 
Stjørdal kulturskole har fått nye retningslinjer, vedtatt i kommunestyret 22. juni. De nye retningslinjene finner du i fane til venstre.  
Retningslinjene gjelder fra skoleåret 2017/18.
 
 
I samme kommunestyremøte ble også Rammeplan for kulturskolen - Mangfold og fordypning - vedtatt for Stjørdal kulturskole, gjeldende fra skoleåret 2017/18. Du kan lese rammeplanen her:
 
 
Vi har åpnet opp for innmelding
Søknadsfristen i kulturskolen er 15. mai. Innmeldingen har vært stengt etter fristen, men nå åpner vi igjen. Det er kun ledige plasser på noen korpsinstrumenter.
 
 
Timeplaninformasjon
Timeplaner kan sees ved innlogging på https://nostjoerdal.speedadmin.dk 
 
Re-registrering
 
Stjørdal kulturskole har satt i gang re-registrering for alle elever, også for ventelisteplasser.
 
Alle elever må gå inn på https://nostjoerdal.speedadmin.dk for å bekrefte at de fortsatt ønsker plassen sin i kulturskolen eller på venteliste, og for å oppdatere kontaktinformasjon, skole, klasse osv.
 
Gå inn på lenken over. På elevportalen finner du faner for
re-registrering, påmelding og utmelding. 
 
Brukernavn er elevens fødselsdato og år, 6 siffer. Har du ikke passordet, trykk 'glemt passord'.
 
På første side på re-registreringen bekrefter du hvilke fag eleven skal fortsette på, evt. stå på venteliste på. Deretter skal kontaktinformasjon oppdateres, samt øvrig informasjon om skole, klasse osv.
 
Du må også bekrefte informasjon om foresatte, og til slutt må du besvare et spørsmål om å tillate bruk av lyd/bilde/video-opptak.
 
Viktig informasjon til nye søkere
Bare nye søkere kan bruke søknadsskjemaet direkte. Hvis eleven har vært registrert hos oss før, må det søkes via elevportalen  https://nostjoerdal.speedadmin.dk 
Dette gjelder selv om eleven ikke er aktiv nå.
Brukernavnet er elevens fødselsdato (6 siffer). Finner du ikke tilsendt passord, trykk "glemt passord "og følg instruksjoner videre.
 
Når du har sendt søknaden vil du motta en e-post fra oss med kvittering på mottatt søknad. Vi har i noen tilfeller opplevd at mail fra Speedadmin havner i søppelposten. Hvis du ikke finner kvitteringen kan det være lurt å sjekke der. Ta kontakt med oss dersom du ikke har fått kvittering på innsendt søknad.
 
Når du søker plass hos oss, setter du opp ønskene dine i prioritert rekkefølge. Hvis du ønsker plass på flere disipliner i kulturskolen må du søke flere ganger.
 
 
Utmelding
Ønsker du ikke å beholde plassen din i kulturskolen neste skoleår? Utmelding gjøres via elevportalen https://nostjoerdal.speedadmin.dk
Bruk tilsendt innloggingsinformasjon.
 
 
Elevopptak 
Hovedopptaket vårt gjøres etter 15. mai hvert år.
 
Stjørdal kulturskole har byttet administrasjonssystem. Det nye datasystemet inneholder mange svært gode funksjoner som vi ikke har hatt tidligere. Den største endringen er at elevene våre bl.a. får direkte tilgang til eget område med timeplaner og andre nyttige informasjoner. Samtidig har kulturskolen fått et mer helhetlig og fleksibelt verktøy som dekker de fleste behov, og vi håper at dette vil bidra til bedre kommunikasjon mellom elever, foresatte, lærere og ledelse. All kommunikasjon med elever og foreldre foregår på e-post og/eller sms. Det krever at vi har korrekt kontaktinformasjon til alle elever og foreldre. Avsender på info fra oss vil være stjordal.kulturskole@speedadmin.dk 
Om noen mistenker at vi har feil/gammel kontaktinformasjon, så vil vi gjerne ha inn rett info sendt til kulturskolen@stjordal.kommune.no
 
Vi ser fram til å ta i bruk systemet full ut også for elever og foresatte. Vi håper og tror dette vil en lettere og bedre kulturskolehverdag for alle.
​​

 

 
 
                                   

 

Oppdatert: 31.07.2018 13:39
 
Stjørdal kommune
STJØRDAL KOMMUNE

7501 Stjørdal. Telefon: 74833500. E-post postmottak@stjordal.kommune.no

enableBackground